Beoordelingen

Marije, 54 (depressief)

Beoordeling voor

“In het verleden heb ik ook wel eens met psychologische hulp te kampen gehad, maar had nooit een klik. Het klikte meteen en maakte om deze reden sneller vorderingen. Bedankt voor alle hulp.”

Bianca, 35 (probleem met afvallen)

Beoordeling voor

Ik kwam bij Geeske doordat afvallen me niet lukte en ik maar niet begreep waarom niet. Tussen m'n oren ging het niet helemaal goed had ik het idee! Samen met Geeske heb ik mezelf beter leren begrijpen en heb ik trucjes geleerd waardoor ik m'n gedrag veel beter onder controle heb, echt fijn!! Soms komt het duiveltje weer even om de hoek kijken maar die weet ik tegenwoordig snel te verslaan. Dankje Geeske!

Manon, 28 (negatief zelfbeeld)

Beoordeling voor

Wat ik erg fijn vond was dat ook heel moeilijke onderwerpen besproken konden worden, omdat ik het gevoel had dat Linda luistert zonder te oordelen. Dit was echt een opluchting voor me. Ik ben me een stuk bewuster geworden van mezelf en waar ik sta. Dank je wel!

Eva, 31 en Richard, 34 (relatieproblemen)

Beoordeling voor

Geeske is een warme, vriendelijke therapeut. Ze wist ons duidelijk te maken welke patronen wij als stel steeds in vastliepen en leerde ons die te doorbreken. De huiswerkopdrachten die we meekregen hebben ons dichter bij elkaar gebracht en geven ons iets om op terug te vallen mocht het toch nog eens fout gaan.

Ineke, 53 (Aanpassingsstoornis met bijkomende fysieke klachten)

Beoordeling voor

Straalt een en al rust uit. Hoe gespannen ik ook de sessie inging, des te meer opgelucht ik weer weg ging. Hele fijne begeleiding, alles was bespreekbaar en werd respectvol mee omgegaan. Het heeft mij gebracht wat ik nodig had, ik kan eindelijk weer ademen.

Niek, 45 (angstklachten)

Beoordeling voor

Ik kijk met een heel positief gevoel terug op de sessies. Je wilt écht mensen helpen, en doet dit op een rustige, betrokken manier. Jouw werkwijze – samen naar oplossingen zoeken – en de klik die er was hebben mij absoluut geholpen. Ben blij dat ik, na eerdere psychologische hulp die ik zocht bij anderen (maar nooit echt vond), bij jou ben terechtgekomen. Nogmaals hartstikke bedankt!

Harold, 38 (trauma)

Beoordeling voor

“Er is een last van me afgevallen door de gesprekken met jou. De inzichten in de gebeurtenissen van het verleden, maken dat ik het eindelijk kan laten rusten. Het achtervolgt mij niet meer en mijn woede en angst zijn verdwenen. Nu is er verdriet om dat wat er gebeurt is, maar de pijn is eruit. Bedankt!”

Roos, 23 (levensfase problematiek)

Beoordeling voor

Het binnenlaten van een onbekende was voor mij erg spannend, maar met Frouke voelde het snel vertrouwd.

Annemarie, 25 (negatief zelfbeeld, angstklachten)

Beoordeling voor

De therapie was erg prettig en heeft mij super op weggeholpen. Ik heb meer grip gekregen en hoe ik tegen bepaalde situatie aan moet kijken en erop moet reageren. Bedankt Rosana!

Marleen, 18 (angstklachten)

Beoordeling voor

“Ik wil je bedanken want het gaat op dit moment zo goed! Ik ben geslaagd! Ik heb mijn angsten overwonnen en ik ben zo tevreden met mijzelf. Ik doe rustiger aan en kan me beter focussen. Bedankt voor alles, jij hebt mijn bel doorgeprikt en mijn ogen geopend!”

Jan, 55 (depressie en rouwverwerking)

Beoordeling voor

“Door jou heb ik de boosheid en agressie los durven laten. Mijn toekomst wordt er niet langer door beheerst. Ik heb met een andere blik en meer begrip gekeken naar de afgelopen jaren. Ik voel spijt, maar geen schuld en schaamte meer. Ook heb ik leren accepteren dat ik minder kan, dat ik grenzen mag stellen en dat ik niet aan de verwachtingen van anderen hoef te voldoen”.

Anne, 53 (depressie, trauma)

Beoordeling voor

De behandeling bij Rosana heb ik als zeer prettig ervaren en heeft mij gebracht tot wie ik nu ben, een gelukkig mens.

Maartje, 32 (last van gedachtes)

Beoordeling voor Hannah Lassche

Het was fijn om eindelijk iemand te hebben die écht naar mij luistert en niet alleen maar bezig is om mij in een hokje te stoppen!

Diana, 34 (overspannen en eetproblemen)

Beoordeling voor

“Ik wil je graag nog een keer bedanken voor alles wat je voor mij betekend hebt. Ik heb rust en vrede en door de gesprekken heb ik de moed gevonden weer contact te zoeken met mijn vader. Het gaat nog steeds goed met me, bedankt”.

Mirjam, 36 (relatieproblemen)

Beoordeling voor

“Wat echt een opluchting was in de behandeling… dat het concreet begint. Ik was een beetje bang dat we meteen huilend in elkaars armen moesten vallen. Maar dat is dus helemaal niet zo. Door dat beetje zakelijke begin leerden we ook de psycholoog kennen. Dat was ook fijn.”

Sanne, 30 (depressie, laag zelfbeeld)

Beoordeling voor Evi Sommen

Je hebt me de juiste sturing gegeven om meer naar mezelf te kijken en mijn geluk en doelen achterna te gaan. Je gaf me de juiste handvaten, advies en de moed om door te zetten. Je bent een fijn, eerlijk en oprecht persoon.

Ingrid, 37 (burn-out, trauma)

Beoordeling voor

Vanwege een burnout en drie miskramen kwam ik bij Rosana terecht. Hoe ze het precies gedaan heeft weet ik niet,  maar ze heeft me weer in mijn kracht gezet.  Ik durfde alles weer aan. Toen ik bij haar kwam was ik eigenlijk maar een zielig hoopje. Het gaat nu nog steeds heel goed met me en daar ben ik haar super dankbaar voor. Ik zou haar bij iedereen aanbevelen!

Judy, 32 (depressie, angst)

Beoordeling voor

Rosana is een zeer betrokken, fijne en prettige psycholoog. Ik ervaar Rosana als zeer bekwaam en oprecht om de patiënt te ondersteunen. Om tijdelijk samen een weg te bewandelen die soms in een lange periode van neerslachtigheid en de wereld door een donkere bril te zien wat licht aan het uiteinde geeft. Zeer fijn en lief persoon als psycholoog.