"In de relatietherapie hebben jullie je angsten besproken en kennen elkaar nu veel beter. Door dit te delen verdiept jullie relatie."

Contactformulier

Relatietherapie, elkaar weer vinden

Je wilt weer gezien en gehoord worden. Je verbonden voelen. Niet alleen, maar samen. Je wilt een toekomst zien, je wilt de wereld instappen vanuit een veilig en sterk verbond. Dat je vertrouwen geeft, steun, liefde en kracht.

Verbeter je relatie met EFT

We werken met een succesvolle, wetenschappelijk goed onderzochte relatietherapie methode: Emotionally Focused Therapy (EFT). In deze relatietherapie leren jullie eerst weer normaal met elkaar te praten. Daarna gaan we de diepte in op basis van jullie emoties: de wanhoop, angsten, pijn en verlangens. Zonder je ongemakkelijk te voelen. Met de overweldigende kracht van volkomen kwetsbaarheid.

Daarmee is Emotion Focused Therapy (EFT) geen lichtvoetige relatietherapie methode. Het vraagt betrokkenheid, aandacht, respect en eerlijkheid, van jullie allebei.

Je relatie verdiepen met relatietherapie

Je hervindt niet alleen het gesprek, maar ook elkaar. Je ziet weer wat je ooit zag. En meer. Want omdat jullie samen de diepte in durfden, hebben jullie je misschien wel meer gegeven dan ooit. Thema’s als veiligheid, zekerheid en vertrouwen. Gevoelens als kwetsbaarheid, verdriet, onvermogen.

Maar ook de waterval van angsten: voor verlating, niet de moeite waard te zijn, voor kritiek, afwijzing. Jullie hebben ze besproken en kennen elkaar nu veel beter. Door dit te delen verdiept jullie relatie.

Willen jullie elkaar weer vinden?

Neem dan snel contact met ons op en bel 085 – 40 18 270, wij helpen graag!

Referenties

“Weet je wat ik misschien nog wel het ergste vond? Dat ik mezelf niet meer herkende."
- Hans
“Wat echt een opluchting was in de relatietherapie… dat het heel concreet is."
- Francine
"Door dit samen te doen, zijn we echt weer een team. Samen in de wereld.”
- Liesbeth
Maak direct een afspraak

Verdieping :: Relatietherapie

EFT relatietherapie werkt echt!

  EFT relatietherapie | De droeve tango Ze zitten tegenover me. Het is ons eerste gesprek. Voor mij bijna altijd…

Lees Verder

Wanneer ga je naar de psycholoog?

  Waarom ga je niet naar de psycholoog? Wat houd je tegen? Waarom twijfel je? Ik vraag het omdat veel…

Lees Verder