"Burnout, stress, je bent opgebrand, je wilt weer weten waar je het voor doet."

Contactformulier

Last van Stress, heb je Burnout klachten?

Je wilt weer kunnen doen wat je wilt doen en gaan waar je wilt gaan. Je wilt van dat opgebrande gevoel af. Maar weet je, misschien nog wel meer dan dat wil je weer weten waar je het voor doet. Je wilt voelen dat je leeft, genieten, lachen, werken, geven… Je wilt het leven helemaal pakken.

De balans tussen ‘druk’ en ‘nut’

Stress en burnout hebben alles te maken met ‘balans’. Maar misschien niet de balans die je zou verwachten. Natuurlijk spelen rust, tijd voor jezelf en energiemanagement een rol in de behandeling. Maar niet de hoofdrol.

Die is voor de balans tussen ‘druk’ en ‘nut’. Als je de waarde van je werk voelt, of van je gezin, een hobby of je sociale leven, dan kan de druk behoorlijk oplopen voor je last krijgt van stress. De behandeling leert je te snappen waarom je iets doet. Je leert welke dingen waarde voor jou hebben. Je leert wat je persoonlijk wilt bereiken.

Daardoor wordt je leven rijker, voller en zinvoller. En blijf je makkelijker dicht bij jezelf.

Werken aan je energie en zingeving

We werken tegelijkertijd aan je energiehuishouding en aan zingeving. Zo leer je beter je tijd te verdelen tussen werken en rusten. Elk moment of het nu werk of rust is, wordt waardevol en zinvol. Je ervaart meer tevredenheid, een sterker gevoel van richting en meer macht over wat je wel en niet wilt doen.

Uiteindelijk ben je in zijn algemeenheid rustiger, vrolijker en guller met je tijd en aandacht. En dat is voor de mensen om je heen ook heel plezierig.

Wil je af van je stress-, burnout gevoel?

Neem dan snel contact met ons op en bel 085 – 40 18 270, wij helpen je graag!

Referenties

“Radeloos was ik, als je niet eens je werk kan handelen, wat voor iemand ben je dan?”
- Henk
“De behandeling bleef weg van al te veel gepsychologiseer en ik was ook snel weer in contact met mijn werk.”
- Romy
“Ik vind het natuurlijk fijn dat ik geen burn-out meer heb. Maar ik vind het nog fijner dat ik mezelf heb teruggevonden.”
- Nathalie
Maak direct een afspraak