"Verslaving: je wilt dit monster kwijt!"

Contactformulier

Genoeg van je Verslavingsproblemen?

Je wilt dit monster kwijt. Dat je je kan bewegen zonder de boeien van jouw verslaving. Dat je je kan ontwikkelen. Gewoon leuke dingen doen. De gewone dingen doen. Dat het genoeg is. Dat je het dragen kan. Ja, dat wil je; je wilt jouw leven helemaal zelf kunnen dragen.

Vinden wat de functie van je verslaving is

De behandeling van een verslaving (waaraan dan ook) bestaat altijd uit twee trajecten die we gelijktijdig bewandelen. De eerste is het herwinnen van controle, door te stoppen. En het tweede is dat we de functie van je verslaving achterhalen.

Hoe moeilijk en zwaar het eerste ook is, eigenlijk is het tweede belangrijker. In veel gevallen heeft de verslaving een rol. De verslaving maakt iets dragelijker.

Samen beter

Het beheersen van je verslaving is een technische, praktische aangelegenheid. Je doorloopt een aantal stappen en leert daarin te stoppen. Verlies de moed niet als het je niet lukt. Bijna niemand is in één behandeling van zijn verslaving vrij. Bijna iedereen valt terug.

Je leert jezelf beter kennen. We onderzoeken de kwetsbare kant, de emotie en de pijn. Je leert hoe je jezelf bedriegen kunt en hoe je dat kunt afvangen. Je hervindt jezelf. De kern van jezelf. Je leert opnieuw te leven.

Wil je af van je verslaving af?

Neem dan snel contact met ons op en bel 085 – 40 18 270, wij helpen je graag!

Referenties

“Dit is niet de eerste keer hoor. Ik heb al vaker willen stoppen. Soms lukte het ook wel. Eventjes. Maar ik val toch altijd terug. Altijd.”
- Jeroen
“Het is goed dat we niet alleen met de verslaving aan het vechten zijn. Ik heb het gevoel dat ik nu pas echt ontdek wat er met me aan de hand is…”
- Pascale
“Ik ben meer dan een ex-verslaafde. Ik heb het gat gevonden en kan er nu iets anders mee. De leegte en de angst, de pijn en het verdriet – ze regeren me niet meer.”
- Eva
Maak direct een afspraak

Verdieping :: Verslavingsproblemen

Wanneer ga je naar de psycholoog?

  Waarom ga je niet naar de psycholoog? Wat houd je tegen? Waarom twijfel je? Ik vraag het omdat veel…

Lees Verder