"Zingeving: je wilt weten waar je het allemaal voor doet."

Contactformulier

Zingeving, waar doe je het voor?

Je wilt weten waar je het allemaal voor doet. Waarom dit leven? Waarom nu dit alles? Het gedoe. De druktemakerij. En je wilt weten of je wel echt jouw leven leef, zoals je dat wilt en kan. Ben je wel trouw aan wie je bent? Hoe kom je daar achter? En hoe zorg je dat je in plaats van overleven toch weer echt gaat leven?

We helpen je de juiste vragen te stellen

In de behandeling leer je dichter bij jezelf te komen. Want bij het zoeken naar de beste, mooiste en meest bevredigende antwoorden vergeet je vaak de juiste vragen te stellen. Jouw kritische zoektocht lijkt misschien meer op piekeren en in cirkeltje rond redeneren dan een elegante analyse.

We helpen je vanaf de grond de voorwaarden te scheppen voor de juiste vragen, de kaders en het contact dat je met jezelf moet hebben om tot zinvolle antwoorden te komen.

Je vindt rust in de vragen

Je leert jezelf beter kennen. Laag voor laag tot je tot de kern komt van de vragen die je nu bezighouden. Je wordt bewuster van jezelf. Je leert technieken om het diepe contact met jezelf ook na de therapie vast te kunnen houden. Want zingeving is dynamisch. Wat je wilt en verwacht van jezelf, de mensen om je heen en het leven… het verandert. Je leert mee te veranderen.

Wil je jezelf beter leren kennen?

Neem dan snel contact op en bel ons op 085 – 40 18 270, wij helpen je graag!

Referenties

“Ik had geen idee meer. Gewoon geen idee. Waar doe ik dit eigenlijk allemaal voor. Waarom. Wat maakt het uit? ”
- Kees
“Het is confronterend. Maar ik denk vooral omdat ik dat ben. Ik leer mezelf weer een kennen. En ik vind het doodeng. Maar ook heel fijn.”
- Fatima
“Ik heb mezelf weer terug. Door al het gepieker en gemaal over mezelf, mijn rol en mijn leven, wist ik niet meer waar of wie ik was.”
- Lieve
Maak direct een afspraak

Verdieping :: Zingeving

ACT – Acceptance & Commitment Therapy

  Wat ACT is Er zijn best veel misverstanden over Acceptance & Commitment Therapy. Dat komt misschien ook een beetje…

Lees Verder

Wanneer ga je naar de psycholoog?

  Waarom ga je niet naar de psycholoog? Wat houd je tegen? Waarom twijfel je? Ik vraag het omdat veel…

Lees Verder