Wil je direct contact?

085-4018270

omdat het werkt.

Psycholoog Rotterdam - Annelies de Jager

 

Als je het even niet meer ziet

Je twijfelt misschien nog. ‘Is het wel erg genoeg?’ ‘Moet ik dit niet gewoon zélf kunnen?’ ‘Wil ik dat geld wel uitgeven aan mezelf?’

Het zijn de normale vragen waar je, achteraf, waarschijnlijk van denkt: ‘Waarom heb ik zo lang gewacht?’

De beste graadmeter voor de ernst van de situatie is je gedrag. Dat je hier op de website bent, zegt veel. Je zit ergens mee. Je onderzoekt of je geholpen kan worden. In je gedrag neem je jezelf dus al serieus. Je verdient het daarnaar te luisteren en jezelf te helpen.

De relatie met je psycholoog is allesbepalend

Onderzoek wijst uit dat de relatie tussen cliënt en psycholoog bepalend is voor het succes van de behandeling. Je begrijpt elkaar makkelijker, je kunt dingen sneller aannemen en gaat met plezier een gesprek in.

We zijn daarom goed opgeleid in het spreken van ‘jouw taal’. We kunnen ons makkelijk in je verplaatsen en begrijpen hoe het voor jou voelt. Maar uiteindelijk moet je elkaar ook als mens gewoon liggen.

Vandaar dat je bij Peppermind zélf je psycholoog kunt kiezen. Je leest de profielen, gaat een keer op gesprek en je maakt zelf uit wie jouw helpt.

Soort klachten

We helpen je bij vragen en klachten over je leven, de liefde, het werk. Sommige klachten hebben een naam: burn-out, angstklachten, rouw- en verliesverwerking of trauma-klachten. Andere klachten zijn wat minder makkelijk te omschrijven. Zingevingsvraagstukken, levensfaseproblemen, jezelf niet herkennen in je eigen leven, enzovoort.

Je vindt jezelf terug

We onderzoeken samen wat er precies speelt. Vervolgens gaan we samen aan jouw welzijn werken. Je zult het meeste werk zelf verzetten, want naast je vraag of klacht heb jij ook de oplossing!

Je gaat veranderen. Dat is een vaak intensief proces dat je voor veel vragen stelt. Wij helpen je afstand nemen, inzicht te krijgen in jezelf en we confronteren je waar nodig met je eigen gedrag.

Verrijk je leven

Je verandert. Je groeit. Je leert jezelf beter kennen. Je wordt milder en leuker voor jezelf en voor je omgeving. Je leert hoe je ook in de toekomst dicht bij jezelf kunt blijven, hoe je je valkuilen blijft herkennen en wat je kunt doen om op eigen kracht te blijven groeien.

Beter nu dan straks

Ons beste advies: neem nu contact op. Bijna alle cliënten geven na afloop aan: ‘had ik het maar eerder gedaan.’ Gun het jezelf.

Peppermind werkt voor jou!

• je kiest zélf je psycholoog
• landelijk netwerk
• het proces is snel en helder
• één-op-één aandacht en betrokkenheid
• jij staat centraal
• geen wachtlijsten
• aangesloten bij Psyned, NIP en NFG

Heb je hulp nodig?

Neem dan snel contact met ons op en bel 085 – 40 18 270, wij helpen je graag bij Peppermind!